- المكونات:
تلت كوباية عيش ناشف مطحون خشن
ربع معلقة صغيرة بابريكا (فلفل حلو)
ربع معلقة صغيرة بصل ناشف (بودرة)
ربع معلقة صغيرة ملح
2 ونص معلقة صغيرة زيت كانولا
بيضة كبيرة
4 دبابيس منزوعة الجلد
صوص مستردة
2 معلقة كبيرة زبادى خفيف الدسم1 معلقة كبيرة مستردة ديجونمعلقة كبيرة عسلفلفل اخضر طازةالطريقة: - يسخن الفرن على درجة حرارة 475 فهرنهايت
يخلط فتات الخبز مع البابريكا والبصل المجفف والملح فى طبق مسطح
يرش على الخليط الزيت و يقلب بشوكة حتى يتجانس ،
تخفق البيضة بشوكة فى طبق منفصل ثم تضاف الى خليط الخبز ويدك جيدا حتى يختلط تماما .. وتمرغ الدبابيس فى الخليط جيدا
تخبز الدبابيس فى الفرن حتى يصبح لونها ذهبى على درجة حرارة 165 فهرنهايت لمدة 25 الى 30 دقيقة
لتحضير الصوص:
اخلطى الزبادى مع المستردة والعسل والفلفل فى طبق صغير و تقدم مع الدبابيس
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق